Hallå! Min blogg brukar ju handla om pizzerior, restaurang- och barlivet här i Värnamo, men jag kommer för en gångs skull att avvika från mitt mönster och den här gången skriva om något helt annat. Efter att ha besökt i princip alla restauranger, pizzerior och barer som finns här i staden, och dessutom fler än bara en gång, kommer jag att berätta om en biltvätt i Värnamo. Biltvätten heter Finnvedens RekondCenter AB och fungerar inte bara som en biltvätt, utan också för rekond och lackförsegling och jag har lämnat in bilen där nu under fem års tid och jag är så extremt nöjd varje gång att jag känner att jag bara måste berätta om Finnvedens! Jag är inte sponsrad på något sätt utan gör detta för att jag vill. Jag lämnar in bilen på biltvätt ett par gånger per år, då jag dessutom tvättar bilen på egen hand ett flertal gånger. Jag tänker att den bästa balansen ser ut just så. På en professionell biltvätt blir din bil omhändertagen med de allra bästa medlen och metoderna, men givetvis kostar det en slant mer än om du gör det själv. Därför tycker jag att det allra bästa är att varva de två. Jag lämnade in min bil där sist för en biltvätt i samband med en lackförsegling och bilen kom tillbaka och såg helt ny ut. Den känslan är faktiskt riktigt härlig, och så många kronor går det inte på. Jag skulle rekommendera Finnvedens RekondCenter AB till alla i Värnamo, men också de som bor utanför!