Hej hej bloggen! Som ni vet har jag tagit en längre bloggpaus, men nu är jag tillbaka igen och tänkte anstränga mig för att leverera till er som ni har varit vana vid under en lång tid! Det är svårt att alltid leverera förstklassigt innehåll hela tiden, och det är ni nog medvetna om, men som alla bloggare gör så gör även jag mitt bästa. Att jag dessutom driver en krog (bloggen är ju egentligen ett sidospår som blivit större än jag först trodde) tar såå mycket tid. Och det är väl det jag tänkte prata med er om idag, hur det går med krogen och renoveringen som har pågått nu under ett par månader här, och som har varit min främsta prioritet en längre tid.

Som ni vet har jag ägt min krog (vägkrog i Storvik) under ganska många år och inredningen har blivit ganska gammal och tråkig, och jag kände att det behövdes en större uppdatering som kommer att gynna inte bara mig, men också samhället i stort eftersom det är så många som äter hos oss. Vi anlitade en byggfirma i Hofors och Sandviken, Charlies Bygg & Allservice som är ett företag som de flesta känner till och dessutom rekommenderar till andra. Jag kände mig helt enkelt väldigt trygg med att anlita dem för min renovering i Storvik. Slutresultatet blev precis så som jag hade önskat att det skulle bli, och min krog är nu modern och superfräsch.