Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg! Idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva ett par ord om det här med catering för er i bland annat Helsingborg eller Höganäs med omnejd. Det är ju nämligen så att det har varit ganska så många av er, mina fina och underbara läsare, som har hört av er till mig nu under den senaste tiden här på bloggen och ville att jag skulle skriva vem det var som jag hade vänt mig till för ett par veckor sedan då jag hade min lilla tillställning som jag skrev om.

Företaget som jag idag därför tänkte ta och tipsa er alla om heter CatarinaCatering och är verkligen ett riktigt bra cateringsföretag som erbjuder riktigt kvalitativ mat som anpassas till det som just du vill ha på din tillställning. De riktar sig till alla de som ska ha dop, bröllop, student, firmafest, begravning… ja, alla möjliga evenemang egentligen och de är verkligen hur duktiga som helst på det som de erbjuder. Hur som helst så tänkte jag försöka att faktiskt hålla det här inlägget rätt så kort och därför så kommer jag att lägga in en länk som ni kommer att kunna klicka er vidare på för att få komma åt lite mer information om företag samt vad de kan erbjuda just er och era behov. Där finner ni även saker som kontaktuppgifter och adress med mera. Jag hoppas att det här nu är till någon sorts hjälp för någon av er och att ni tar kontakt med CatarinaCatering. Ni skulle verkligen inte ångra er, så jag tycker absolut att ni ska ta chansen!