Som ni alla redan vet som följer mig här på bloggen skriver jag om min pizzeria som jag öppnade för ungefär två år sedan. Jag tycker att skrivandet är en kreativ aspekt av mitt liv som jag mer än gärna delar med mig av. Arbetet med att driva pizzerian tycker jag är både roligt och jobbigt. Det är mycket som ska gå ihop och fungera, men det allra bästa är såklart att ha kundkontakt. Vi håller alltid på med små projekt i pizzerian, och just nu håller vi på och vårstädar. Till hjälp har vi Pernillas Alltjänst i Sala AB. 

Pernillas Alltjänst i Sala AB är ett företag, som man kan anlita, om man är i behov av städning, trädgårdsarbeten eller fönsterputs i Sala, vilket är anledningen till varför vi anlitade dem. Pernillas Alltjänst i Sala AB hjälper till med mycket. Man kan exempelvis nämna hemtjänst (godkänt av Sala kommun), hemstädning, storstädning, trädgårdsarbeten och fönsterputsning med mera. Alla som anlitar Pernillas Alltjänst i Sala AB skall bli 100 procent nöjda med allt som de får hjälp med. Alla får alltid hjälp så länge som de vill ha hjälp med någonting, det är deras policy och vad vi har märkt hittills så håller det verkligen sina ord.