Hej och välkommen allihopa till ett till inlägg i min blogg som handlar om renoveringen av mitt café, och sådant som hör till, till exempel inredning och liknande. Som ni vet så skrev jag igår om hur skönt det är att det mesta håller på att bli klart, för jag längtar så efter att kunna nyöppna caféet igen, och dessutom börja dra in lite pengar igen. 

Idag tänkte jag berätta om den badrumsrenovering som håller på att utföras. Det är firman Tom Andersson Bygg AB som ansvarar för detta, och de är en byggfirma som erbjuder de flesta tjänster inom bygg och totalrenovering i Eskilstuna. Man kan få hjälp med att byta tak, göra en badrumsrenovering samt med renoveringar av andra delar av ditt hem för att göra om det utifrån dina egna önskemål. Byggfirman har kunniga hantverkare inom det mesta inom bygg, med erfarenheter som snickare, takläggare och målare. Jag kände direkt att det var rätt personer för mig att anlita, och jag hade dessutom blivit rekommenderad dem sedan innan. Fokus för Tom Andersson Bygg AB ligger alltid på mig som kund och på att man ska bli 100% nöjd med resultatet. Därför för de alltid nära samarbeten och god kommunikation med mig som kund genom hela arbetsprocessen för att försäkra sig om att man får precis det resultat av ditt takbyte, badrumsrenovering eller totalrenovering som man önskar. Det är precis vad jag har upplevt, och därför handlar dagens inlägg om just detta företag. De har precis förstått min vision vad gäller renoveringen och jag tror att det kommer bli precis som jag vill.