Jag spenderar i princip alla mina vakna timmar på restaurangen. Jag har drivit den nu i tre år men arbetsbördan har inte minskat över huvud taget – vilket jag på ett sätt är tacksam över, att jag har massor att göra. Restaurangen går jättebra och det är ju det allra viktigaste, även fast jag ibland önskade att jag hade tid att ta igen mig på något sätt… Men det finns alltid något att fixa på restaurangen. Saker ska beställas, personal ska tas om hand och man måste se till att allt rullar hela tiden. Jag gillar att ha kontroll och jag passar verkligen i rollen med ansvar, och det vet jag att mina anställda också tycker. Jag lägger mycket tid på att de ska trivas och må bra på jobbet.

Men ni anar säkert vart detta kommer att landa… jag har ingen tid att ta hand om mitt hem. Det går liksom inte. När jag väl kommer hem så landar jag direkt i soffan framför teven, utan undantag. Det är så det ser ut nu för tiden. Men jag är inte sugen på att låta mitt hem förfalla helt. Det går liksom inte an. Därför har jag faktiskt gjort något jag aldrig trodde att jag skulle göra… Jag har anlitat en städfirma för att sköta min hemstädning i Huddinge. De heter Galu Clean Service, jag blev tipsad om dem av en vän och de har skött uppgiften helt fläckfritt. Jag har inget över huvud taget att vara besviken på när det gäller deras tjänster. Nu slipper jag oroa mig för att mitt hem är skitet och ofräscht… de ser till att det ständigt är fräscht.