Hej alla läsare! Denna blogg går ut på, som de flesta av er känner till, att besöka olika caféer och utvärdera dem och sätta betyg. Det är en mycket rolig uppgift som jag givetvis tar på allra största allvar, och kommer inte svika er idag heller. Jag tänkte dock ta upp något som har stört mig ett tag.

Jag är så himla trött på mitt hår och min frisyr. Jag känner mig själv väl och vet att det alltid blir såhär efter något år; jag klipper mig och byter stil och är riktigt nöjd ett tag, men sen tröttnar jag. På ett sätt är det dock roligt, det känns som att det är mer spännande att förnya sig ofta än att köra på samma gamla, år efter år. Jag är en sån tjej som haft superkort blonderat hår, till svallande rött och långt svart. Ibland känner gamla vänner inte igen mig eftersom det är sådana drastiska skillnader! Vilket jag tycker är roligt. Jag chockar gärna andra. Och eftersom håret inte betyder så värst mycket för mig, gör det liksom ingenting om det blir lite knasigt.

Jag har besökt olika frisörsalonger under årens lopp. Har aldrig haft en självklar favorit, utan uppskattat förnyelsen även när det gäller frisörer. Så, nu har jag börjat kolla in frisörsalonger på Kungsholmen för att bilda mig en uppfattning om vem som kan få ”äran” att fixa mig denna gång. Ett ställe jag har hört mycket bra om är Golden Hair of Sweden på Kungsholmen. En nära vän till mig går och klipper sig där, och jag har bara hört henne säga bra saker. Så jag tror att jag har bestämt mig för att det blir den frisörsalongen på Kungsholmen. Önska mig lycka till!