Hallå där på er, hur är läget egentligen? Dagens inlägg handlar om mitt café, ovanligt eller hur? Ska jag vara ärlig så ska jag säga att mitt café inte har vart det finaste som finns på grund av golvet och därför har jag letat efter företag som hanterar golvslipning i Helsingborg eftersom det verkligen behövs. Jag hittade Mr Woodchuck Golv som verkade vara ett riktigt pålitligt företag och deras hemsida såg också bra ut, vilket lockar mig.

Golvet i cafét är väldigt gammalt och slitet eftersom det ligger i en gammal lokal som byggdes på 1960 – talet. Inredningen är det ingenting fel på så det är bara golvet som gör allt lite mindre mysigt tyvärr. I alla fall kom företaget till mitt café och utförde min golvslipning i Helsingborg där cafét ligger. Jag kan lägga ut före och efterbilder i slutet av inlägget för wow vad resultatet blev bra. Det såg ut som att de hade lagt nytt golv och det var så fint att man nästan kunde spegla sig i det.

Nu har det gått några veckor sedan de var här och fixade golvet och jag har fått så mycket komplimanger av mina kunder. Det är riktigt roligt att höra av mina stamkunder att de känner sig mer och mer välkomna nu när det har blivit ljusare här inne eftersom golvet blev som nytt. Jag trivs mycket bättre också och det är mycket roligare att jobba nu.

Så behöver ni hjälp med golvslipning i Helsingborg så hör av er till Mr Woodchuck Golv så hjälper de er säkert med ert golv. Nu är det dags för mig att arbeta igen men vi hörs varje måndag som vanligt, så till dess får ni ta hand om er. Hej svejs.