Hej där bloggen! Det är den tiden på året där det är dags för att bjuda in alla våra kunder på mingel och jag kan säga att det är en aningen blandade känslor hos mig angående det. Jag tycker det är bra att vi visar uppskattning för våra kunder och att vi bryr oss, det bygger ett förtroende som är viktigt att ha för ett långvarigt samarbete. Men allt arbete med att fixa catering och städa upp lokalen i Helsginborg, nej det är inte riktigt vad jag tycker om att göra på jobbet. Mingel kanske är lite fel ord att välja, det är snarare som en gala där vi pratar mycket om framtiden och vad vi vill förbättra hos oss som i sin tur kommer göra det bättre för våra kunder. Jag kanske låter lite nedvärderande angående det här, vilket jag inte är. Varje år så blir det här en succé och jag tycker att det är riktigt roligt när eventet väl inträffar. Men jag lyckas alltid få ett ansvarsområde som jag inte känner är alls kul, givetvis gör jag det för att ställa upp för företaget och dra mitt strå till stacken. Den här gången hoppas jag sannerligen att jag får ansvaret att beställa catering, det känns relativt enkelt och det lär gå fort om man bara hittar någon firma i Helsingborg som erbjuder det. Sen är väl mat det jag är mest intresserad av om man jämför med de andra ansvarsområdena som finns. Dukningen håller jag mig så långt borta från som det bara går likaså städningen, då sitter jag mycket hellre med catering eller med mina vanliga arbetsuppgifter. Jag tror vi får reda på i eftermiddag vad vi ska bidra med, så jag håller tummarna här nu och hoppas på det bästa! Ha en trevlig dag mina vänner!