Hej fina ni. Jag ska först prata lite snabbt om dagens frukost, som jag alltid brukar göra och sen ska jag tipsa om en jättebra firma som håller på med bilvård i Mölndal och Partille bland annat. 

Idag bestod min frukost av havregrynsgröt gjord på bara havregryn och vatten. Jag toppade gröten med havremjölk och lite bananskivor och samtidigt drack jag ett stort glas RåSaft. Denna variant av frukost har jag inte ätit på länge men det var riktigt gott ska jag säga. Att börja dagen med en stabil frukost gör det möjligt att klara av resten av dagen.

Jag har haft lite problem med min bil eftersom den aldrig blir helt ren även fast jag tvättar den ofta och noga. Det kan vara för att bilen är vit men jag tycker ändå att den ska hålla sig ren och fin. Jag visste inte vad jag kunde göra mer för att få den ren, men då kom min son med förslaget att låta No.1 Bilvård i Mölndal ta hand om min bil och försöka göra den helt ren igen. Såklart lyssnade jag på min kloka son och hörde av mig till firman och när de var klara med bilen fick jag en chock. Jag trodde inte mina ögon. Det där kunde inte vara min bil tänkte jag, men jo, det var det. Bilen såg helt ny ut. Den glänste, var helt ren och min kära pärla såg ut som hon gjorde när jag köpte henne vilket gjorde mig helt glad och därför måste jag rekommendera No.1 Bilvård i Mölndal om ni behöver vårda er bil lite extra. Ni kommer inte ångra er, det är jag säker på.

Imorgon kommer ett kort inlägg om en av mina favoritmaträtter och det kommer även upp en video på YouTube om hur man tillagar den. Hoppas ni äter något gott idag så ses vi imorgon igen!