God måndagsmorgon på er och välkomna in till min blogg som jag hoppas ni ska tycka om. Idag tänker jag berätta för om vilket toppenställe jag och mina jobbarkompisar gick till häromkvällen när vi skulle käka. Vi var rätt så många som skulle äta så här behövde vi en restaurang som förutom att de givetvis skulle servera utsökt mat också kunde ta emot många. Det är en restaurang i Åmål som heter Kungens restaurang och bar som vi gick till. 

 

Jag blev väldigt imponerad av det breda utbud av mat och dryck som finns på menyn. Det var lite svårt att bestämma vad jag skulle välja för det fanns ju så mycket att välja på. När beställningarna väl var gjorda och maten kom in på borden blev det en smakupplevelse för alla närvarande. Det var längesedan jag åt så här gott och precis detsamma sa mina jobbarkompisar. Det här är en restaurang i Åmål för oss som vill äta, dricka och må gott. Det finns flera olika slags maträtter att välja på. Även goda drinkar kan beställas före maten om man vill för det här är ju inte bara en restaurang, det är en trevlig bar också. Till maten finns både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker att välja på. Nu är det inte bara det att maten smakar så bra, hela miljön är varm och inbjudande och det är jätteviktigt, för utan en varm, ombonad och rustik miljö som det är på Kungens restaurang och bar så skulle halva matupplevelsen gå förlorad hur bra maten än smakar! Detta är en restaurang i Åmål man i alla fall vill gå till minst en gång i livet!