Halloj, halloj alla fina människor där ute. Idag ska ni få ett inlägg som ni tycker om, det ska bli ett rekommendationsinlägg om ett företag som jag verkligen uppskattar. Jag kommer idag skriva om företaget Beauty Lashes By Suzz Skönhetssalong som jag vänder mig till när det är dags för fransförlängning i Haninge.

Vanligtvis brukar jag ju rekommendera olika typer av restauranger och hur deras mat är men eftersom jag fått så mycket frågor om mina fransar tänkte jag slänga in ett inlägg om det. Jag har gjort fransförlängning i Haninge i flera år nu och jag har gått till en del olika salonger för att testa mig fram till vilken jag tycker bäst om, det resulterade i att Beauty Lashes By Suzz Skönhetssalong var den jag tyckte mest om. Eftersom en fransförlängning tar ganska lång tid och helt ärligt är det inte den mest behagliga behandlingen man kan få, därför har det varit viktigt för mig att hitta ett företag som jag kan känna mig trygg hos. Hos det här företaget är jag alltid i goda händer och jag känner en otrolig tillit till dem, de tar verkligen hand om mig så att jag ska vara bekväm under hela behandlingen och resultatet blir alltid lika bra. Jag har provat olika typer av fransförlängning i Haninge, allt från total volym till naturligt och det här företaget är verkligen experter på allt. Vad jag än gör för typ av fransar kan de alltid leverera ett resultat som jag blir supernöjd över, det är anledningen till att jag verkligen tycker om dem och kan rekommendera dem till er alla som också är sugen på att göra fransförlängning i Haninge.