Healing är inte någonting som alla lägger tid på att göra, det finns de som tycker att det är väldigt mycket lättare att lägga över den tiden på andra istället. Som tycker att det hela är väldigt mycket mer problemfritt än om man bara gör så att man överlåter det ansvaret och allting där kring till andra ansvariga. Finner själv visst intresse i just det med att få healing för att jag faktiskt tycker att det är effektivt och att det påverkar energierna i kroppen på ett bra och effektivt sätt.

Tycker att allting med det är positivt, speciellt till den grad att det ordnar sig utifrån vad man själv önskar. Och känner du att det är någonting annat som känns mer lockande och som du kanske väljer att göra så kan det likväl vara det som du väljer att göra.

Känner nog definitivt så själv att det kan vara ett smart drag att ta del av healing för att behandla sin stressade och speciellt även om man känner att man är öm i kroppen. Då kan man välja att göra det och sen inte lägga ner så mycket mer tid på annat istället. Healing på Hälsohuset i Alnarp tycker jag definitivt att fler borde prova på och jag tror definitivt att det nog finns desto fler som har mycket positivt att säga om det istället för annat.