Jag arbetar på en bar här i Skärholmen, när jag inte pluggar. Det brukar bli så att jag jobbar tre, fyra kvällar per vecka, vilket såklart är mycket men jag tycker det är mycket roligt. Dessutom får jag ju en hel del extra pengar till kassan, och är man student så är det väldigt välkommet. Jag trivs bra i restaurangmiljön. Visst kan den bli ganska stökig, men jag gillar när det händer saker och tycker om tempot. Förutom att spara pengar till allmänna utgifter och till resor och liknande, så har jag en sak jag lägger pengarna på varje månad: fransförlängning. Det bästa stället för att göra fransförlängning i Skärholmen är definitivt på Ängel Laserklinik. Jag har gått ditt nu i tre år, och jag gör mina fransar en gång i månaden, ibland mer sällan. Det beror lite på hur många som har trillat av, men de är så duktiga på salongen att det knappt är några alls som trillar av!

Har du funderat på att göra dina fransar någon gång? Det har nog de flesta som är intresserade av skönhet. Jag tycker att det är väldigt skönt att slippa tänka på huruvida jag behöver ta på mascara på morgonen eller inte, då fransarna är naturligt snygga. Det är nog det allra bästa, att alltid känna sig ganska fräsch och snygg.