Den här bloggen handlar som bekant om restauranger, krogar och barer som jag rekommenderar till andra. Jag ser det som ett stort intresse och nästan en livsstil att testa olika ställen, gamla som nyöppnade, och fungera som en oberoende recensent av dessa. Jag åker runt i Västergötland och har den här gången stannat till i Vara. Den restaurang i Vara jag testat denna gång ligger vid Tempo Tråvad, i kombination med livsmedelsaffären. Det är, vad jag har förstått det som, samma ägare. 

Tråvad Livsmedel AB är en relativt nyöppnad restaurang i Vara som med hjälp av färska och kvalitativa råvaror tillagar maträtter av hög klass med perfekta smaker. De har utbildade kockar som alla har stora matlagningsintressen och som verkligen gör sitt bästa för att alla som besöker deras restaurang ska få äta mat utöver det vanliga med ovanliga men otroligt goda smakkombinationer.
Vad som serveras är främst riktigt goda pizzor och kebabrätter som passar de flesta smaklökar. Jag upplevde maten som mycket smakrik, och servicen var helt perfekt och man kände sig välkommen.