Välkomna tillbaka hit till min hörna av det stora vida nätet där jag, som mat och restaurang-entusiast, skriver mycket om just mat och restaurang! Jag vet att jag har många engagerade och glada läsare som följer mig här på min blogg och tar till sig av mina tankar och rekommendationer när det kommer till god mat och bra ställen att äta på. Idag så tänkte jag dock skriva ett par ord om catering i Norrtälje, Huddinge och på Ekerö och Lidingö. Jag är även ganska så säker på att ni i resten av Stockholm kan dra nytta av deras tjänster och kan anlita dem till just era evenemang och andra tillställningar där det behövs god och kvalitativ mat på ett smidigt och professionellt sätt. I vilket falls om helst så tänkte jag som sagt idag ta och rekommendera den här firman till alla er som är intresserade av catering och speciellt då det kommer till just riktigt god pizza, för det här stället som jag nu skriver om heter nämligen Pizzatrucken och det är pizza som de gör allra bäst! Jag vet att det är hur många som helst av mina läsare som älskar italienskt och Pizzatrucken är något utav det bästa inom catering som jag någonsin har valt att anlita. Jag tycker verkligen att ni utan tvekan kan vända er hit då ni känner att ni är i behov av god och smidig mat till era event. De levererar så himla hög kvalitet, både när det kommer till mat och service, så därför känner jag mig helt enkelt bara extra säker på att ni skulle bli nöjda med det här företaget.