Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra helg, och även att ni ser fram emot vad veckan som kommer har att erbjuda. Det här med catering i Ljungby med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentar här på min blogg, och jag kommer därför att skriva ett inlägg om detta idag. Ni är en hel del som har uttryckt er har problem med att hitta bra och pålitliga företag inom catering, och jag kommer därför att tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till för ett tag sedan, nämligen K.G Valdemars. K.G Valdemars är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon valt att vända sig till dem, och som fått otroligt bra hjälp av personalen. Jag har länge letat efter ett företag som K.G Valdemars, då jag ofta behövt hjälp när det kommer till fester och kalas. Många av de företag som jag tidigare vänt mig till har visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket har känts väldigt tråkigt. Jag blev därför så otroligt glad när jag hittade just K.G Valdemars, då detta företag på en gång kändes pålitligt och kvalitativt enligt mig.

De anställda hos K.G Valdemars är otroligt duktiga när det kommer till kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag. De visade direkt att de ville skapa en bra relation till mig som kund, och arbetade efter mina egna behov, önskemål och förutsättningar för att göra mig så nöjd som möjligt. De visade sig även vara väldigt duktiga och erfarna inom sitt yrke, vilket är någonting som såklart är det viktigaste. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Ljungby eller Älmhult med omnejd att vända er till just K.G Valdemars.