Morsning bloggen!

Har ni det bra i vårsolen? Känslan och temperaturen som ligger över Helsingborg är otroligt skön och jag hoppas innerligt på att det är våren som är här för att stanna. Vi håller att planera en liten firmafest som vi ska ha till helgen, jag sitter och kollar efter catering i Helsingborg och jag har en del kandidater som jag väljer mellan. Det beror lite på vilken typ av mat som vi ska käka men jag känner att det måste fattas ett beslut idag så därför har jag skrivit en liten lista olika företag som har catering i Helsingborg. Just nu lutar det mot Möllans Smörgåsbutik som har ett väldigt brett sortiment på sin catering och de har lite olika fat som man kan beställa. Jag har spanat in deras festfat som bland annat innebär marinerad fläskfilé, rostbiff, handskalade räkor och brieost. Nu vet jag inte vad ni har för smak men i min mage börjar det genast kurra när jag läser den menyn. Festfatet tillsammans med ett tropiskt fruktfat tror jag blir en lysande kombination där det finns något för alla. Jag har velat lite framåt tillbaka här under morgonen och ett tag var jag lite inne på att ha smörgåstårta eftersom att det är så enkelt och dessutom väldigt gott, men så kom jag att tänka på jag måste ta hänsyn till allergier och andra matavvikelser bland personalen. Då är inte smörgåstårta det optimala så jag tänker att den lösningen som jag har just nu är den mest optimala. Dessutom så låter den betydligt godare än smörgåstårta. Jag får nog ta och slå en signal till Möllans nu innan lunch för att beställa catering. Sen har jag nog gjort mitt ansvarsområde över den firmafesten, nu är det upp till mina kollegor att sköta resten. Ha en trevlig dag allihopa.