Nu behöver jag hjälp med trädfällning igen och tyvärr så kan jag inte anlita det senaste företaget jag anlitade. På grund av att det företaget som jag anlitade senaste gången fällde trädet rätt ned på min bil och det får inte hända igen att företaget jag anlitar inte gör det korrekt. För jag värdesätter högt att uppdraget ska utföras med en hög säkerhet. Men nu är det inte ett träd hemma hos mig som ska fällas utan det är utanför vår restaurang där ett träd har börjat ruttna och jag vet inte hur länge det kommer kunna stå upp och jag vill ju självklart inte att det ska välta över min restaurang. Så nu behöver jag er hjälp med val av företag, ett företag som arbetar med trädfällning i Norrtälje, om ni vet ett kunnigt och erfaret företag får ni gärna skriva det till mig.

( Uppdatering )

Tack så jättemycket för alla förslag på olika företag som arbetar med trädfällning i Norrtälje. Jag har fått massvis med förslag men jag har beslutat mig för att anlita Tampens All-Service som företag för jag fick bäst magkänsla när jag pratade med dem via telefon och de har ni varit och fällt ned trädet och det gick alldeles utmärkt.