Varmt välkomna till bloggen mina kära och underbara läsare! Jag hoppas verkligen att ni har tid att ge er ut i skog och mark i det vackra höstvädret. Salladsbuffé står på menyn i dag, jag har ändrat mina vanor och gått ner 10 kilo på 3 månader. Detta är möjligt tack vare att jag går på kostrådgivning i Linköping, något som jag vet att många skulle bli hjälpta av att gå på. 

 

Jag hoppas att mitt inlägg kan vara till nytta för alla er som också är i behov av kostrådgivning i Linköping. Jag har vänt mig till ett professionellt företag som heter BD Kost & Rådgivning. Det här var lösningen på mina viktproblem och det skulle det kunna vara för er också. Det bästa beslutet jag tog på länge var när jag beställde tid till det här företaget. De har kompetensen att få människor att finna en ny sundare livsstil. Det som är så bra med det här det är att jag får lära mig att ta eget ansvar för min situation. Personalen på BD Kost & Rådgivning är professionella och ger mig handfasta råd på hur jag kan gå ner i vikt vilket jag så klart är väldigt tacksam över. Jag känner verkligen att personalen stöttar mig, det är en jobbig process emellanåt att ändra sina vanor men det går. Man behöver förstås all support man kan få under tiden och det får jag av personalen på BD Kost & Rådgivning. Det här att kunna få professionell hjälp med kostrådgivning i Linköping hoppas jag att fler personer skulle se som en enorm förmån. Ni som vill veta mer om den här möjligheten borde faktiskt ta och höra av er till BD Kost & Rådgivning så fort som möjligt.