Nu ska jag ta tillfället i akt att berätta för er om min dröm om att bygga en bar, som nu kommer att gå i uppfyllelse. Länge har jag planerat exakt hur jag vill ha det, och efter många år av sparande så kan jag äntligen säga att det kommer att bli av. Vissa kanske tänker Varför bygga en bar? Varför inte bara hyra en lokal och börja där? och ja, jag kan förstå den tanken. Men jag har aldrig varit en person som inte går in för projekt med 300 procent. Inte heller denna gång kommer jag att spara på krutet! Jag vill skapa en konceptbar, och det har Sanchez – Arkitektur & Byggprojektsamordning hjälpt mig att åstadkomma. 

Sanchez – Arkitektur & Byggprojektsamordning är en arkitekt i Helsingborg och Lund. De har utfört diverse uppdrag i över tio år och har under denna period utfört ett stort antal uppdrag. De hjälper både företag med exempelvis arkitektritningar för ett nytt kontor eller restaurang. Även till privatpersoner erbjuder de tjänster såsom nybyggnationer och ombyggnationer. Oberoende vem som anlitar de till uppdrag eller hur stort uppdraget är så ser de alltid till att kunna utföra ett noggrant arbete. När de utför ett uppdrag så är deras främsta målsättning att alltid kunna leverera ett uppdrag som uppnår kundernas önskemål.  

Jag hoppas att slutresultatet kommer att bli precis så som jag önskar att det ska bli, men jag litar på min anlitade arkitekt och att de målar upp stället precis så som jag vill ha det.