Hej och halloj. Jag hoppas att alla mina läsare mår utsökt bra och att ni tycker det ska bli roligt att läsa det här inlägget? Nu är köket färdigt efter ett par veckor med hantverkare som stökat runt. Det blev fantastiskt fint och bra och jag har nu ett kök som blev som jag ville ha det. Mitt i allt kaoset som det blev när både nytt golv skulle läggas och nya väggar skulle upp gick det inte att laga mat. Jag hade då nöjet att få gå ut och äta på en restaurang i Nygård som heter Restaurang Nygård

 

Eftersom de serverar både frukost, lunch och middag på restaurang Nygård så passade detta mig som handen i handsken. Mitt kök gick ju inte använda, och jag orkade inte dra fram trangiaköket ur källarförrådet. Så trevligt som jag hade det de där dagarna när jag åt samtliga måltider på Restaurang Nygård, det var det längesedan jag hade! Maten smakade väldigt bra och personalen är trevliga med ett leende på läpparna. Jag kommer gärna gå tillbaka till denna restaurang i Nygård, och vill ni äta frukost, lunch eller middag ute på restaurang, då kan ni göra det på restaurang Nygård. Många restauranger finns det, men det finns inte så många som serverar även frukost, om man då bortser från hamburgerrestaurangerna, men sådana ohälsosamma frukostar är inget för mig. Jag är nöjd till 200 procent med den utsökta maten och servicen på Restaurang Nygård, och jag är precis lika glad över mitt nyrenoverade kök och att jag nu kan laga min egna mat igen.